Glutenvrije Monchoutaart

Ingrediënten

  • 150 gram Verkade Oaties (1 pak; naturel)
  • 350 gram Lactosevrije Roomkaas
  • 120 gram Witte Basterdsuiker
  • 40 gram Plantenmargarine (mag je wel boter, pak dan lekker roomboter)
  • 1 blik Kersen vlaaivulling

Benodigdheden

  • Keukenmachine / twee theedoeken + deegroller
  • Steelpan
  • Springvorm van circa 20 cm
  • Bakpapier
  • Lepel
  • Beslagkom
  • Mixer met kloppers

Bereidingswijze

  • Maal de Verkade Oaties in de keukenmachine tot het kruimels zijn. Als je geen keukenmachine hebt kun je ook twee theedoeken gebruiken om de koekjes tussen te leggen en hier met een deegroller overheen rollen.
  • Smelt de margarine in een steelpan. Als de margarine gesmolten is, roer je de koekkruimels erdoor tot alles gemengd is.
  • Bekleed de springvorm met bakpapier. Schep de bodem in de bakvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast.
  • Doe de roomkaas en suiker samen in een beslagkom en mix tot het een geheel is (hiervoor kun je een keukenmachine of mixer gebruiken). Schep over de bodem en zet een uur in de koelkast om op te stijven.
  • Open het blik met de vlaaivulling en schep deze op de taart. Zet voor het serveren nog even terug in de koelkast.
  • Geniet ervan!