Nieuws

NoboSprits Speculaas

Verkade NoboSprits Speculaas, combineert de heerlijke smaak van speculaas en de vertrouwde NoboSprits koek. De kruimelige koek, herkenbare vorm met de warme smaak van speculaas.  

lees meer

Prijsverhoging Verkade koekjes

Wij hebben ons koekjesassortiment herzien en zullen wijzigingen aanbrengen in een deel van onze producten. Deze veranderingen betreffen een vermindering van het aantal koekjes per verpakking en verhoging van de prijs.* Door een ongekende stijging van de kosten voor energie en ingrediënten is het bakken van onze producten veel duurder geworden. We doen ons uiterste…

lees meer

Waarschuwing nep e-mail Verkade

Let op: er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook of e-mail, die zogenaamd van Verkade zijn en waarin gevraagd wordt naar jouw gegevens. Veel hiervan zijn nep en zijn bedoeld voor SPAM- en phishing doeleinden. Verkade stuurt alleen winacties vanuit de Verkade Instagrampagina of via de Verkade Facebookpagina, bij twijfel, stuur ons een berichtje…

lees meer

Choconieuws: Alle cacao in Verkade chocoladeletters, -repen én koekjes zijn Fairtrade

Alle cacao in Verkade chocoladerepen zijn Fairtrade gecertificeerd! En weet je.. door deze hernieuwde vriendschap kunnen wij de leef- en werksituatie van miljoenen cacaoboeren verbeteren én ’t milieu beschermen. Want alleen samen maken we de wereld eerlijk, met gelijke kansen voor iedereen :).

lees meer

Nizza Kokos Chocolade

Het vertrouwde nizza kokos koekje nu nog verwennender met een laagje Verkade chocolade. Een heerlijk luchtig kokosbiscuitje bestrooid met suiker en laag Verkade chocolade.

lees meer

VERKADE LEKKER ÉCHT SINDS 1886

Verkade – Lekker écht sinds 1886   Onze nieuwe campagne is in première gegaan “Lekker écht sinds 1886”, waarin wij ons weer helemaal focussen op onze ware aard: een lekker écht koek- en chocolademerk. Producten zonder al te veel poespas, waar Nederland al 137 jaar op vertrouwt. Bekijk hier het eindresultaat van onze commercial en…

lees meer

Vers uit de oven; de nieuwe Digestive Cream

Verkade introduceert een nieuw koekje, de Verkade Digestive Cream. De brosse graankoekjes die je gewend bent, met een lekkere crème laag in chocolade of vanille smaak ertussen. Daarom zijn de Verkade Digestive Creams dubbel genieten!

lees meer

Nieuwe designs voor onze gepersonaliseerde repen!

In de Verkade Cadeaushop kun je je eigen chocoladereep ontwerpen… en de repen hebben een nieuw design gekregen. Wil je iemand bedanken, feliciteren of zomaar een Verkade chocoladereep cadeau doen? Start dan nu met ontwerpen!

lees meer

Onze koekjes in een nieuwe verpakking!

In het koekschap van jouw supermarkt zou je de nieuwe verpakkingen van onze vertrouwde Verkade koekjes kunnen vinden. Lekkere frisse kleuren met ons nieuwe logo. Aan onze koekjes hebben we verder niets veranderd en ze zijn nog even lekker als altijd!  

lees meer

Café Noir Original

Ons grootste Verkade icoon wordt vanaf nu verpakt in een mooi doosje. En we bakken de koekjes wat kleiner. Zo heb je extra veel koekjes voor bij de thee of koffie! Ook is de koffiesmaak intenser door 100% Arabicakoffie in het recept. Deze koffie staat bekend om haar aromatische (koffie)smaak en hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt…

lees meer

Beeldbank

Klik hier voor de volledige beeldbank van Verkade.