Verkade en Het Vergeten Kind

Klik op onderstaande afbeelding en doneer aan stichting het vergeten kind!

 

 

 

De V van Vergeten…

Bij Verkade vinden wij het belangrijk dat alle kinderen in Nederland onbezorgd kind kunnen zijn. Daarom hebben Verkade en Het Vergeten Kind de handen ineen geslagen. Samen zorgen wij ervoor dat kwetsbare kinderen de aandacht krijgen waar ze recht op hebben.

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen en strijdt voor een liefdevolle omgeving, waar ze zich goed kunnen ontwikkelen. Dat doet de stichting door kwetsbare kinderen positieve ervaringen te geven met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen.

Verkade is trots om hier als partner aan mee te mogen werken. Vorig jaar hebben we met de campagne een bedrag van €99.040  kunnen doneren aan Het Vergeten Kind. Dit jaar gaan we weer samen met Het Vergeten Kind geld ophalen om vergeten kinderen mooie herinneringen te kunnen geven.

Koop een Verkade Sintproduct                        en steun Het Vergeten Kind

In deze actie lopen alle items mee van het Verkade Sinterklaas assortiment: chocoladeletters (alle gewichten & smaken),  chocoladeharten (alle smaken), chocolade-SINT-vorm, Sintkoekjes en Winterkoekjes. De producten uit het reguliere Verkade koek- en chocoladeassortiment lopen niet mee met deze actie.

 

Hoe werkt de bijdrage van Verkade aan Het Vergeten Kind?

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet zomaar een weekendje weg of op vakantie. Omdat er thuis problemen zijn, er geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding bij het spelen nodig is. Juist voor deze kwetsbare kinderen is het belangrijk dat zij even uit de thuissituatie kunnen ontsnappen. Naar een plek waar zij positieve aandacht krijgen, onbezorgd kind kunnen zijn en zich gezien en gehoord voelen. Speciaal voor hen organiseert Het Vergeten Kind vakanties en weekenden.

Voor elke 3.000 verkochte Sintproducten betaalt Verkade 100% van een door Het Vergeten Kind verzorgde vakantie of weekend voor een kind. In 2022 stond de bijdrage gelijk aan meer dan 1900 vakanties/weekenden.

Lees hier meer over Het Vergeten Kind