Nieuws

Personaliseer je eigen chocoladeletter

‘Melk, puur of hazelnoot? Wat vindt jouw vriend(in), moeder of zus het lekkerste? Kies een letter en een smaak, één van de leuke 3 designs, upload een mooie foto van Facebook of je eigen PC en maak een mooi gedicht.

lees meer

Vind de Gouden Wikkel

Wie wil dat nu niet? Jezelf, of je familie extra verwennen met cadeaus op Sinterklaasavond. Verkade geeft namelijk samen met Sinterklaas dit jaar maar liefst 25 keer €250 aan cadeaus weg. Hoe kun je deze winnen? Net als Sjakie en de chocoladefabriek mag je op zoek gaan naar één van de gouden wikkels.

lees meer

Nieuw! Chocodromen Krokantjes Puur.

Dat is puur genieten…
Onze heerlijke Chocodromen Krokantjes zijn er nu met echte pure chocolade. Dus wil jij een wegdroom momentje, probeer dan eens Chocodromen Krokantjes Puur. Lekker krokant, met een heerlijke laag pure chocolade. Mmmmmmmmm

lees meer

Nieuw van Verkade: Chocodromen.

Verkade presenteert: Chocodromen. Alweer zo’n lekker koekje van Verkade. Overgoten met een rijke laag heerlijke chocolade. Om even gezellig van te genieten.

lees meer

Verkade Kerst actie!

Wie wil jij met Kerst verblijden met een gepersonaliseerde chocoladereep van Verkade?  Doe mee en maak kans op één van de 5 gepersonaliseerde repen!  

lees meer

Nieuw! Ontwerp je eigen letter.

Ben je op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau? Ontwerp en verstuur dan nu jouw eigen Verkade chocoladeletter. Origineel en lekker!

lees meer

Nieuw! Maak je eigen Verkade chocoladereep.

Chocolade cadeau geven is altijd leuk, maar met een persoonlijke ontworpen verpakking met foto en tekst is het nog leuker! Dan kan nu. Een lekkere fairtrade Verkade melk, puur of hazelnootreep met een persoonlijk tintje.

Gerpersonaliseerde repen lees meer

Nieuwe verpakkingen voor de letters!

Dat is nog eens een cadeautje, de nieuwe verpakkingen van onze chocolade letters. Daar hoeft niet eens een kadopapiertje omheen!
Zowel de 135gr als de 65gr letters hebben een nieuwe uitstraling gekregen.

lees meer

Nieuwe Verkade trommel!

Ook dit jaar kun je de leuke Verkade trommels in de winkel vinden. Altijd gecombineerd met en leuke prijsactie met onze koekjes. Is blauw jouw favoriet? Je vind deze bij C1000. De rode trommel vind je in de schappen bij Plus. Haal ze snel want op = op!

lees meer

Nieuw: Kung Fu Panda uitdeelzakjes!

Speciaal voor de kinderen heeft Verkade nu uitdeelzakjes van Kung Fu Panda. Leuk om uit te delen, lekker om te krijgen.

lees meer

Beeldbank

Klik hier voor de volledige beeldbank van Verkade.