Nieuws

Digestive Karamel

Nieuw van Verkade! Het lekkerste koekje boordevol granen, overgoten met karamel en melkchocolade.

lees meer

Chocodromen Sticks.

Nu in een nieuw jasje. Eén van de heerlijke – met chocolade overgoten – koekjes van Verkade. Lekker knapperig en lekker veel chocolade. Dat wordt genieten.

lees meer

Verkade Kerst actie!

Wie wil jij met Kerst verblijden met een gepersonaliseerde chocoladereep van Verkade?  Doe mee en maak kans op één van de 5 gepersonaliseerde repen!  

lees meer

Nieuw! Ontwerp je eigen letter.

Ben je op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau? Ontwerp en verstuur dan nu jouw eigen Verkade chocoladeletter. Origineel en lekker!

lees meer

Maak je eigen Verkade chocoladereep.

Chocolade cadeau geven is altijd leuk, maar met een persoonlijke ontworpen verpakking met foto en tekst is het nog leuker! Dat kan nu. Een lekkere fairtrade Verkade melk, puur of hazelnootreep met een persoonlijk tintje.

Gerpersonaliseerde repen lees meer

Nieuwe verpakkingen voor de letters!

Dat is nog eens een cadeautje, de nieuwe verpakkingen van onze chocolade letters. Daar hoeft niet eens een kadopapiertje omheen!
Zowel de 135gr als de 65gr letters hebben een nieuwe uitstraling gekregen.

lees meer

Nieuwe Verkade trommel!

Ook dit jaar kun je de leuke Verkade trommels in de winkel vinden. Altijd gecombineerd met en leuke prijsactie met onze koekjes. Is blauw jouw favoriet? Je vind deze bij C1000. De rode trommel vind je in de schappen bij Plus. Haal ze snel want op = op!

lees meer

Nieuw: Kung Fu Panda uitdeelzakjes!

Speciaal voor de kinderen heeft Verkade nu uitdeelzakjes van Kung Fu Panda. Leuk om uit te delen, lekker om te krijgen.

lees meer

Chocolade in en nieuw jasje!

Vanaf deze week zijn onze chocoladerepen niet meer te missen. Ze hebben allemaal een nieuwe verpakking. Lekker fris en eigentijds!

redesign lees meer

Verkade doneert €20.000 aan Ronald McDonald Kinderfonds

Onze Verkade ‘Help mee, koop er 2!’ actie heeft maar liefst €20.000 opgeleverd! Bij aankoop van 2 Verkade chocoladeletters, kon er online een code geactiveerd worden. Door deze code in te voeren doneerde Verkade rechtstreeks 0,20 euro aan het Ronald McDonald Fonds.
Voor de Kerst stond de teller op €19.924,60. Dit bedrag is tot het einde van de actie opgelopen tot €20.000!

lees meer

Beeldbank

Klik hier voor de volledige beeldbank van Verkade.