Nieuws

Nieuw: Verkade Digestive Bites

Verkade introduceert het perfecte gezelschap voor jouw avondje relaxen: Verkade Digestive Bites! Brosse goudgebakken balletjes gemaakt van Verkade Digestive koek overgoten met een heerlijk laagje chocolade. Perfect om te delen, maar we begrijpen het natuurlijk ook als je de zak helemaal voor jezelf wilt houden. Verkrijgbaar in de smaken: melk, dubbel choco en karamel.

lees meer

Oergoed nieuws!

Wist je dat Verkade met Verkade Shuttels al jaren in het zoutjes schap te vinden is? Naast de Shuttels komt Verkade nu met een nieuw zoutje: Verkade Oergoed – ovengebakken crackers die vol met oergranen zitten. Verkade Oergoed is te verkrijgen in de smaken: ‘Quinoa, Boekweit & Rozemarijn’ en ‘Spelt, Amaranth & Sesamzaad’.

lees meer

NIEUW: Verkade Digestive pockets

Het favoriete koekje van Nederland is vanaf nu te verkrijgen in een handige portie verpakking. De heerlijke Verkade Digestive Original pockets zitten per 6×2 koekjes in een doosje om bijvoorbeeld thuis op te eten en zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Liever Verkade Digestive met melkchocolade? Die vind je nu in een pocket bij veel verkooppunten…

lees meer

Vol van smaak… vrij van gluten!

Verkade introduceert Oaties – heerlijke koekjes vol knapperige havervlokken. En dat is niet alles… de koekjes zijn ook nog eens glutenvrij. Oaties zijn lekker krokant, vol van smaak en te verkrijgen met en zonder een laagje melkchocolade. Je vindt ze bij Albert Heijn in het koekschap.

lees meer

Nieuw: Verkade Crisp&Choco

Heerlijk licht met een lekker laagje chocolade… Mmm! Crisp & Choco – het nieuwe koekje van Verkade met chocolade. Om het koekje nét dat extraatje te geven hebben we er krokante crisps aan toegevoegd. Dat moet je proeven – en dat kan altijd & overal, want de koekjes zijn per twee verpakt zodat je ze…

lees meer

Chocolalalaa!

Dol op onze dubbeldikke chocoladereep? Probeer dan nu Dubbeldik Gekarameliseerde Pecan & Amandel. Romige melkchocolade, noten, en een korreltje zeezout geven een heerlijke, crunchy bite aan deze extra dikke reep. In voor een echte smaakexplosie? Dan moet je Flinterdun Framboos & Amandel eens proberen. Een verleidelijke combinatie van witte chocolade, frisse framboos, en stukjes amandel…

lees meer

NIEUW: Verkade Koekmaatjes

Gezocht: maatjes voor onze Koekmaatjes! Koekmaatjes zijn de nieuwste vriendjes van Verkade en ze willen graag met jou op avontuur! De koekjes zitten per negen in een zakje en elk zakje bevat maximaal 100 kcal. Koekmaatjes zijn verkrijgbaar in de smaken ‘Havermout & Rozijntjes’en ‘Tarwe & Framboos’. Jummie!

lees meer

Vers uit de oven; de nieuwe Digestive Cream

Verkade introduceert een nieuw koekje, de Verkade Digestive Cream. De brosse graankoekjes die je gewend bent, met een lekkere crème laag in chocolade of vanille smaak ertussen. Daarom zijn de Verkade Digestive Creams dubbel genieten!

lees meer

Nieuwe designs voor onze gepersonaliseerde repen!

In de Verkade Cadeaushop kun je je eigen chocoladereep ontwerpen… en de repen hebben een nieuw design gekregen. Wil je iemand bedanken, feliciteren of zomaar een Verkade chocoladereep cadeau doen? Start dan nu met ontwerpen!

lees meer

Onze koekjes in een nieuwe verpakking!

In het koekschap van jouw supermarkt zou je de nieuwe verpakkingen van onze vertrouwde Verkade koekjes kunnen vinden. Lekkere frisse kleuren met ons nieuwe logo. Aan onze koekjes hebben we verder niets veranderd en ze zijn nog even lekker als altijd!  

lees meer

Beeldbank

Klik hier voor de volledige beeldbank van Verkade.