Nieuws

NIEUW. Het knap knapperige koekje: Verkade Granola

Verkade knapperige Granola koekjes hebben een stevige bite en zijn gemaakt van geroosterde granen, noten, zaden en gedroogd fruit. Ze zijn er in drie smaken, welke wordt jouw favoriet?

lees meer

Nieuw: Knapperige Oat Crunch Bites!

Deze kleine bites zijn gemaakt van Verkade Crunchy koek, overgoten met een heerlijk laagje chocolade. Alle Bites varianten zijn vanaf nu verkrijgbaar in een grotere verpakking van 180 gram, dus maar liefst 50% meer inhoud. Perfect om te delen maar we begrijpen het ook als je de zak voor jezelf wilt houden.

lees meer

Verkade Digestive wordt McVitie’s

Onze Digestive producten (Original, Melk, Puur, Creams, Bites) en de Crunchy Haverkoek zullen overgaan van Verkade naar McVitie’s. Aan de vertrouwde smaak en de kwaliteit verandert helemaal niets!

lees meer

Nieuw! Blije Biscuitjes

Verkade komt met iets nieuws: Blije Biscuitjes! Vrolijke vriendjes om mee te nemen, maar natuurlijk ook voor thuis. Blije Biscuitjes zijn heerlijke koekjes met bosvruchtensmaak, maar bevatten maar heel weinig suiker. De koekjes zijn enkel gezoet met suikers uit fruit en granen. Probeer onze vrolijke vriendjes zelf!

lees meer

Het moment is ein-de-lijk daar!

De meisjes van Verkade hebben iets te vieren. We komen met een grootse make-over op Verkade chocolade. Alles behalve de vertrouwde lekkere smaak wordt vernieuwd. Daarnaast hebben we maar liefst 4 nieuwe Specials, waaronder de Gekarameliseerde Pecan, Amandel & Zeezout in romige Melkchocolade.

lees meer

Oergoed nieuws!

Wist je dat Verkade met Verkade Shuttels al jaren in het zoutjes schap te vinden is? Naast de Shuttels komt Verkade nu met een nieuw zoutje: Verkade Oergoed – ovengebakken crackers die vol met oergranen zitten. Verkade Oergoed is te verkrijgen in de smaken: ‘Quinoa, Boekweit & Rozemarijn’ en ‘Spelt, Amaranth & Sesamzaad’.

lees meer

NIEUW: Verkade Koekmaatjes

Gezocht: maatjes voor onze Koekmaatjes! Koekmaatjes zijn de nieuwste vriendjes van Verkade en ze willen graag met jou op avontuur! De koekjes zitten per negen in een zakje en elk zakje bevat maximaal 100 kcal. Koekmaatjes zijn verkrijgbaar in de smaken ‘Havermout & Rozijntjes’en ‘Tarwe & Framboos’. Jummie!

lees meer

Vers uit de oven; de nieuwe Digestive Cream

Verkade introduceert een nieuw koekje, de Verkade Digestive Cream. De brosse graankoekjes die je gewend bent, met een lekkere crème laag in chocolade of vanille smaak ertussen. Daarom zijn de Verkade Digestive Creams dubbel genieten!

lees meer

Nieuwe designs voor onze gepersonaliseerde repen!

In de Verkade Cadeaushop kun je je eigen chocoladereep ontwerpen… en de repen hebben een nieuw design gekregen. Wil je iemand bedanken, feliciteren of zomaar een Verkade chocoladereep cadeau doen? Start dan nu met ontwerpen!

lees meer

Onze koekjes in een nieuwe verpakking!

In het koekschap van jouw supermarkt zou je de nieuwe verpakkingen van onze vertrouwde Verkade koekjes kunnen vinden. Lekkere frisse kleuren met ons nieuwe logo. Aan onze koekjes hebben we verder niets veranderd en ze zijn nog even lekker als altijd!  

lees meer

Beeldbank

Klik hier voor de volledige beeldbank van Verkade.