Giftbox Verkade Giftbox Verkade

Lekker origineel:
geef een gepersonaliseerd
chocoladecadeau!

Chocolade is altijd een goed idee; zeker als het een gepersonaliseerd chocoladecadeau is. Bijvoorbeeld als je buurvrouw een weekendje voor Kees de kat heeft gezorgd. Als opa je zoontje heeft geholpen om een vijf komma vijf; “afgerond een zes, mam”- te halen voor wiskunde. Of gewoon, omdat je zulke lieve collega’s hebt. Je maakt je chocoladecadeau nu extra speciaal door een chocoladereep, giftbox of letter te voorzien van een persoonlijke boodschap of foto.
Yes, een chocoladereep met een foto van je harige viervoet erop, hoe zoet is dat?

 

Dit zijn onze chocoladecadeaus

Gepersonaliseerde chocoladereep

Bam! Zodra deze reep van 180 gram op de deurmat valt, ben je sowieso binnen. Want of je nou melk, hazelnoot of puur kiest: de chocolade van Verkade valt bij iedereen in de smaak. En met jouw persoonlijke tekst en foto op de wikkel, maakt de buitenkant minstens zo gelukkig als de inhoud.

Gepersonaliseerde giftbox

Is er een beter cadeau dan een reep chocolade? Jawel, twéé repen chocolade. In onze geschenkdozen vind je daarom een heerlijk chocoladeduo. Leuk om weg te geven aan je eigen wederhelft, tweelingzus of onmisbare vriendin. Voorzie je de giftbox nog even van een persoonlijke tekst en foto? Daarmee maak je iemand dubbel gelukkig.

 

Hoe het werkt

Zo werkt het personaliseren van je chocoladecadeau:

Het ontwerpen van een persoonlijk chocoladecadeau is bijna net zo eenvoudig als het opeten ervan. Je ontwerpt je eigen reep namelijk in 5 simpele happen stappen.

Stap voor stap:

  1. Kies het product dat je wilt bestellen.
  2. Selecteer de gewenste smaak.
  3. Zoek een design uit, schrijf een tekstje en upload een foto.
  4. Vul je eigen gegevens in én die van de ontvanger.
  5. Even betalen en je chocoladecadeau ligt op de door jou gekozen bezorgdatum op de mat.