Verkade Digestive wordt McVitie’s

Koninklijke Verkade gaat een nieuw merk lanceren; McVitie’s. Een groot en bekend koekjesmerk uit Engeland dat inmiddels in 200 landen verkocht wordt. Dat betekent dat er niet één, maar twee koekjesmerken van Koninklijke Verkade verkrijgbaar zullen zijn in Nederland: Verkade en McVitie’s.

 

Twee merken met elk een eigen assortiment. Verkade heeft heerlijke, oer-Hollandse koekjes, lekker voor elke dag. McVitie’s koekjes vinden hun oorsprong in Engeland en zijn wat meer verwennende koekjes, met chocolade of crème bijvoorbeeld. Zo vullen de twee merken elkaar aan en biedt Koninklijke Verkade in de toekomst een nog ruimere keuze aan verschillende, heerlijke koekjes aan alle mensen in Nederland.

Nieuwe naam, dezelfde smaak

Sommige koekjes die je kent als Verkade koekjes, zullen nu McVitie’s heten. Het gaat om alle Digestives (Original, Melk, Puur) Aan de smaak en de kwaliteit verandert helemaal niets. De vertrouwde andere koekjes zoals de San Francisco koekjes, Café Noirs en Nizza’s blijven gewoon Verkade heten. Binnenkort zal het McVitie’s assortiment verder worden uitgebreid en ook Verkade heeft mooie plannen voor nieuwe producten. Daarover vertellen we later meer!

 

Het gaat om de volgende producten