Één hap en je bent thuis

Heb jij de nieuwe commercial van Verkade al gespot? 

Heb jij de nieuwe commercial van Verkade al gespot? Vanaf 1 september is er namelijk een nieuwe commercial te zien met Dennis van de Geest in de hoofdrol. De voormalig judoka geniet samen met zijn dochter van het ultieme thuisgevoel met Verkade. 

Nog niet gezien? Spot ‘m hier!

Helaas is een veilig thuis gevoel niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als merk dat het thuisgevoel omarmt, verbindt Verkade zich daarom voor langere tijd aan Stichting het Vergeten Kind. Om daarmee een verschil te maken voor kwetsbare kinderen en waar mogelijk bij te dragen aan het welzijn van deze kinderen. De eerste actie waarmee Het Vergeten Kind wordt ondersteund zal rondom Sinterklaas zichtbaar worden. We houden je te zijde tijd graag op de hoogte van deze prachtige aankomende campagne dus houd de website in de gaten! 

Naast deze mooie samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind heeft Verkade  nog een steentje bijgedragen aan het thuis gevoel. Eerder dit jaar al kondigde Verkade de terugkeer aan naar certificering door Fairtrade voor alle chocolade. Een cruciaal onderdeel van je thuis voelen is veiligheid en voldoende inkomen verdienen om je gezin te kunnen onderhouden. Fairtrade is voor Verkade dé partner om hier een bijdrage aan te kunnen leveren om de cacaoboeren en hun families een beter leven te geven.