Verkade Digestive wordt McVitie’s

Koninklijke Verkade gaat een nieuw koekmerk lanceren; McVitie’s. Een groot en bekend koekjesmerk uit Engeland dat inmiddels in 100 landen verkocht wordt. Dat betekent dat er niet één, maar twee koekjesmerken van Koninklijke Verkade verkrijgbaar zullen zijn in Nederland: Verkade en McVitie’s.

Verkade is een sterk en zeer geliefd Nederlands merk. Het staat voor de vertrouwde gezelligheid die iedereen die in Nederland woont, kent. Met lekkere koekjes en chocolade draagt Verkade bij aan gezelligheid; voor iedereen, elke dag en al meer dan 130 jaar. Niet alleen in het verleden, maar ook binnenkort zal Verkade nieuwe, spannende chocoladesmaken lanceren en binnenkort zijn er ook verrassende nieuwe koekjes en biscuits te ontdekken.

Nieuwe naam, dezelfde smaak

McVitie’s is net als Verkade een echt familiemerk en bestaat sinds 1830. Het merk vindt zijn oorsprong in Engeland en wordt inmiddels in 100 landen verkocht. De bakkers van McVitie’s zijn experts in het bakken van verwennende koekjes: bedoeld om echt even van te genieten. McVitie’s is ook de uitvinder van het Digestive koekje (1892). Daarom zullen de Digestive producten (Original, Melk, Puur, Creams, Bites) en de Crunchy Haverkoek van het merk Verkade overgaan naar McVitie’s. Aan de vertrouwde smaak en de kwaliteit verandert helemaal niets. Alle andere Verkade koekjes zoals de San Francisco, Café Noir en Nizza blijven gewoon Verkade heten.

Zo vullen de twee merken elkaar aan en biedt Koninklijke Verkade in de toekomst een nog breder assortiment. Het McVitie’s assortiment zal verder worden uitgebreid en ook het Verkade merk heeft mooie plannen voor nieuwe producten.

Over welke producten hebben we het?