verkade gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade gepersonaliseerde chocoladeletter

Speciaal voor in de schoen: gepersonaliseerde chocoladeletters

Eerlijk is eerlijk: zelfs met maat 45 vind je graag een chocoladeletter in je schoen. Zeker als de letter is voorzien van een persoonlijk gedichtje. Jawel, je kunt nu jong en oud verrassen met een gepersonaliseerde chocoladeletter.

Mooi met een grote M

Dat zijn de chocoladeletters met Sinterklaasthema. Deze wikkels zijn speciaal ontworpen door de Sint. Je helpt de Goedheiligman een handje door de wikkel te voorzien van een persoonlijk berichtje. O ja: deze wikkels zijn alleen verkrijgbaar met de letters M, P en S.

Geef Daan eens een S, omdat hij zo stoer is.

Vind je iemand Dapper, Grappig of… Aantrekkelijker-dan-wat-dan-ook? Verras je vriendin dan eens met een A (van aantrekkelijk), in plaats van de E van Emma. Geef Tim meteen de B van Bijdehand. Of Luuk de H van Herriemaker. Bij deze designs heb je keuze uit álle letters in de smaken melk en puur. Geef je liever een hazelnoot letter? Dan kun je kiezen uit de P, M en S – van macho, pietje-precies en slim bijvoorbeeld.

Personaliseer je chocoladeletter
in 5 stappen:

  1. Kies het product dat je wilt bestellen: een chocoladeletter of – als je al een letter in huis hebt – een losse wikkel.
  2. Selecteer de gewenste smaak. Heb je een letter gekozen? Selecteer dan ook de letter die je wilt bestellen.
  3. Zoek een design uit, schrijf een tekstje en upload een foto.
  4. Vul je eigen gegevens in én die van de ontvanger.
  5. Even betalen en je chocoladecadeau ligt op de door jou gekozen bezorgdatum op de mat.

Al een letter in huis? Sint bezorgt ook wikkels thuis.

Zelfs Verkade chocoladeletters die je in de winkel hebt gekocht, zijn te personaliseren. Je kunt namelijk ook alleen een losse wikkel bestellen. Jij ontwerpt ‘m, wij drukken en verzenden hem. Thuis schuif je de letter in de wikkel en ta-daaa: je chocoladecadeau is klaar.

Vanaf september 2017 verkrijgbaar