Acties

1 jaar Verkade koek. Wie wil dat nu niet?

Digestive, Maria biscuit, Café Noir, Nobo Sprits met melkchocolade en nog veel meer lekkers… en dat een jaar lang helemaal gratis! Wil je kans maken op deze droomprijs? Koop dan bij een Jumbo supermarkt een Verkade koek product, bewaar de kassabon en laat je gegevens achter in het deelnameformulier.

lees meer

Verkade speelt voor Sinterklaas!

Als je nu een Verkade Faitrade chocoladeletter in de winkel koopt, maar je kans op een Intertoys cadeaubon t.w.v. €100 euro! Daar kun je heel wat leuke Sinterklaaskado’s voor kopen!

lees meer

Nieuw: De koninklijke Verkade trommel

Als je Koninklijke Verkade heet, dan moet je natuurlijk iets doen met deze bijzondere Koningsdag. Speciaal voor de nieuwe koning Willem Alexander hebben we 2 limited edition koektrommels gemaakt.

lees meer
Koningstrommel

De Verkade letter met een persoonlijke boodschap!

Sinterklaas staat weer voor de deur. Verkade heeft een leuk cadeau als je je collega’s/vrienden/familie wilt verrassen. De gepersonaliseerde letter. De 200 grams Fairtrade letter wordt voorzien van een feestelijke verpakking waarop een persoonlijke boodschap geprint kan worden. De letters zijn te bestellen per doos van 28 stuks met een mix van de letters S, M en P.

lees meer
Boek van Sinterklaas

Onze nieuwe trommel. Nu in de winkel!

Heel trots zijn we op onze nieuwe trommel. Vrolijk gekleurd en er past lekker veel in. Op onze nieuwe trommel zie je hoe het graan uiteindelijk als koekje in de winkel komt te liggen. De trommel is verkrijgbaar bij C1000.

lees meer

Help mee & koop er 2!

Een chocoladeletter geven of krijgen is altijd leuk, maar dit jaar nog leuker. Koop je namelijk 2 chocoladeletters van Verkade dan doneert Verkade rechtstreeks 0,20 euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Dat maakt onze Verkade letter nog (h)eerlijker!

Deze actie is reeds afgelopen. Samen hebben we bijna 20.000 euro opgehaald voor het goede doel!

lees meer